salgsvogne mandler Specialiteter Udlejning Kontakt ©Copyright: reklamemand.dk 2018- juridiske forhold Brændte mandler

Vores traditionelle brændte mandler fremstilles af spanske mandler (Valencia mandler). Disse er både større og indeholder mere olie, dvs. smag, end de Californiske mandler som er de mest almindelige i butikkerne.
Mange mandelsælgere brænder deres mandler i en gryde og rører med håndkraft. Det resulterer ofte i at man står med en halv pose brændt sukker tilbage når mandlerne er spist.
Vi brænder vores mandler mandelmaskiner hvor gryden er af kobber og roterer, hvilket betyder at mandlerne får et ensartet tynd lag smeltet sukker. Denne proces kan kun laves på mandelbrænde-maskiner.
Vores opskrifter er originale tyske som har en lang tradition for brændte mandler og nødder. Vi ”forbrænder” vores mandler hjemme på lageret, og færdigbrænder dem i mandelbrændemaskinen i salgsvognen, således at kunderne kan følge med i processen, og fornemme den specielle duft af friskbrændte mandler.
Sortimentet tilpasses efter årstiden.

Traditionelle
 brændte mandler,
kakao-, lakrids-, jordbær-,
 vanilje mandler. Brændte hasselnødder, brændte cashew-nødder, mandler med chokolade-overtræk, amarettomandler, orange-mandler, bridgeblanding, dragé.
Sortimentet tilpasses
efter årstiden.