Copyright © Tommys Tivoli Show 2020

All rights reserved.


Hjem

Profil

Udlejning

Attraktioner

Privacy Policy

Følg vores aktuelle opslag

på de sociale medier:

Tommys Tivoli Show

Valmuevej 17, Hillerslev

7700 Thisted


Tlf. 24994324

E-mail: tommys-tivoli-show@mail.dk

www: tommys-tivoli-show.dk

Følg os!

Kontakt os

HjemProfilUdlejningAttraktionerKontakt

Vi skaber glæde og morskab for store og små


I slutningen af 1990'erne begyndte vi at samle på gamle forlystelser, og har siden brugt mange timer og kræfter på at restaurere og istandsætte dem, således at det i dag er muligt at opbygge en helt lille tivolipark.


Vi har gennem årene præsenteret mange forskellige forlystelser, og vores mål har altid været at komme med forlystelser i gammeldags stil, flotte malerier og dekorationer, masser af lys og i det hele taget en rigtig hyggelig markedsstemning. Samtidig har vi hvert år udskiftet forlystelser og fornyet os, således at publikum oplever noget nyt.

Vi har gennem tiden modtaget flere udmærkelser, hvilket vi med stolthed anser som den bedste anerkendelse af vores arbejde med at restaurere og bevare de gamle forlystelser. I 2007 modtog vi ”The Golden Pony” som er den internationale forlystelsesbranches hæderspris, og i 2008 modtog vi Græsted Veterantræfs ”Bevaringspris” som uddeles til foreninger og personer der har gjort en særlig indsats for restaurering og bevaring.


Vi besøger hvert år mange arrangmenterer som f.eks. markeder, byfester, dyrskuer, festivaler, kulturarrangementer, foreningsarrangementer, gågadearrangementer, museumsarrangementer,

veterantræf, torvearrangementer, butikscentre, julemarkeder, jubilæer, firmafester etc.


Skal vi også komme til Jeres arrangement så kontakt os venligst for yderligere oplysninger.


musikexpress Svingkarrusel